1. Delia Constantinescu

Sunt un pic cam fitoasa in ce zic? Oleaca prea directa? Peste masura de incisiva :D? Deja nu suporti ce spun? Perfect! Adevarul intotdeauna e un pic prea intepator!

Am clienti, da, dar nu-i menajez. Am mancat online pe paine pana acum si am lucrat si din perspectiva agentiei, si la client, si independent si ca un third-party. De la forumuri, la blogguri, de la on my own la echipa si echipe, trecand prin era forumurilor, blogurilor si ajungand la Facebook – ceea ce fac de vreo 2 ani.

Un portofoliu de aplicatii vei gasi aici

In tot timpul asta am invatat ca daca nu stiu, nu e nici o rusine, ma duc si invat, tac si bag la cap si cand stiu spun si la altii. Nu vindem cai verzi pe pereti (desi am auzit ca se cauta) si prefer lucrurile facute cu cap.

Mereu am sa-ti spun direct si simplu ce trebuie sa stii pentru ca urasc bullshiturile pe care nu le intelege nimeni. Fie ca e vorba de latura business fie ca e vorba de viata – unde, prietenii stiu si pot sa confirme – sunt tipa aia wild plina de energie si optimism, care asculta muzica, danseaza, careia ii place sa studieze oameni si sa inteleaga cum gandesc, care mereu gaseste si traieste cate o aventura, iubeste adrenalina, masinile, sa citeasca si sporturile outdoor. Care vine, te ia de maneca si spune “Hai” :D

Hai atunci… sa ne cunoastem! Daca ai vreo intrebare contacteaza-ma aici si te ajut cu cea mai mare placere. Daca vrei sa colaboram, uite aici cu ce servicii iti stau la dispozitie.

 

2. Amalia Trita – specialist marketing si consultant social media

De cand am absolvit si pana in prezent am mancat marketing pe paine. :) De mai bine de 3 ani de zile am inceput o colaborare “win-win” cu un ONG care scrie si implementeaza proiecte europene, in cadrul caruia am capatat experienta si cunostinte in mai multe domenii – cercetari / studii de piata, evaluari si analize ale concurentei, segmentare clienti, planuri de afacere, cursuri si seminarii despre antreprenoriat, consultanta de management, proiectare si implementare strategii de promovare, atat in mediul clasic, cat si in mediul online, organizare evenimente etc.

Pana acum am lucrat ca si expert / consultant de marketing din partea furnizorului, insa am si capacitatea de a ma pune “in pielea clientului”. Ma adaptez la (aproape) orice situatie. In putinul timp liber pe care l-am avut pana acum, m-am ocupat de dezvoltarea mea personala: cursuri, seminarii, workshop-uri, carti despre antreprenoriat, marketing, PR etc. Principalul client a fost pana acum Uniunea Europeana :), aceasta fiind de fapt finantatorul, desi de materialele si consultanta oferita au beneficiat diverse persoane: de la femei somere, tineri in cautarea unui loc de munca pana la elevi, profesori etc. (numite in proiectele europene “grupuri tinta” ), insa au existat si clienti mai mici, IMM-uri carora le-am realizat planuri de afacere, studii de benchmarking, studii de piata etc.

In echipa Social Media Coach eu sunt partea tehnica, structurata, bine organizata si cu viziune pe termen lung. Daca tu, ca si mine, vrei sa faci sa se intample lucruri si mai ales esti constient de nevoia si importanta integrarii Social Media in strategia afacerii tale, te astept sa imi scrii aici. Orice intrebare, nelamurire ai, cat de nesemnificativa sau banala crezi ca este, transmite-mi-o si iti raspund cu mare placere, fie personal, fie printr-un articol. In felul acesta informatia ajunge si la alte persoane care, fie nu stiu ca nu stiu, fie nu au curajul sa intrebe.

Cam atat despre mine si retine doua lucruri:

1. “Fara marketing se intampla un lucru teribil…NIMIC.”

2. “Nu esti prezent in online, NU EXISTI.”

Asadar te las sa meditezi la ce am scris mai sus. ;-)

PS. Cum a zis si Delia mai devreme, daca vrei sa colaboram, poti consulta aici produsele si serviciile construite special pentru a-ti creste vizibilitatea, impactul si mai ales numarul de clienti ai afacerii tale in mediul online.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/socialm1/public_html/blog/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044